• Facebook
  • Instagram
  • Pinterest


Hey, wat leuk dat je mijn site bezoekt!

Op deze pagina staat een selectie van de werken die ik afgelopen jaren gemaakt heb. Ik werk graag op grote doeken, oude panelen en op verschillende soorten vazen. Zo kan ik lekker experimenteren met kleur en vorm.

Ik open mijn webshop een paar keer per jaar en kan er bijna niet tegenop schilderen! 

Wil je als eerste updates ontvangen van de exposities & webshop- updates? Schrijf je dan hier in voor mijn mailinglijst.

IMG_8812.jpg
 

Vazen

Ik ben dol op bloemen schilderen! Ik kan het hele dagen doen en kom er helemaal van tot rust. De bloemen die ik schilder blijven daarbij altijd vers! Zo geniet ik van het schilderen en van het eindresultaat en beleef ik er dubbel plezier aan. Dat plezier deel ik graag met jou!

 

Schilderijen

Ik teken, knutsel, schilder al sinds mijn vroege jeugd. Nog steeds geeft creatief bezig zijn mij zoveel plezier en rust. Op de academie leerde ik regels en technieken. We werden daarnaast gestimuleerd om te experimenteren, te spelen en om vooral fouten te maken tijdens het schilderen. Hoe je het op het doek krijgt maakt niet uit, met je handen of met stukjes krant, schilder eens met zand, of op een oud stuk hout... Wat wil je precies vertellen met je werk? Waarom? Geniet je van je creatieve reis? Alles zie je terug in het eindresultaat.