top of page

Over Merel

"The details are not the details.
They make the design"

- Charles Eames - 

Vanuit haar atelier in Asperen, 25 minuten rijden vanaf Utrecht staat Merel binnen 3 stappen midden in de natuur. Omringd door het natuurschoon van de West-Betuwe, loopt ze aan het einde van de straat bij haar atelier zo naar de rivier de Linge.

 

Als geboren en getogen Hilversumse is ze niet gewend aan zoveel groen op kruipafstand. Sinds twee jaar woont Merel pas in de Betuwe met Dirk-Jan. Soms voelt het alsof ze 'geëmigreerd zijn', zoals ze dat zelf noemt. Thuis in Neerijnen kijken ze nu uit over de velden met schapen en hebben ze twee honden en drie kippen. "Tegen oud-collega's grap ik daarom wel eens dat ik nu boerin geworden ben! Je ziet hier ook fazanten, konijnen, ree-en en als je mazzel hebt een ijsvogel. We hebben een fijne kachel en een gezellige woonkeuken met een enorm fornuis. Elk seizoen is hier voor ons een feest."

 

Het landelijke leven geeft haar rust en veel inspiratie om te schilderen. Nog steeds werkt Merel af en toe als eventmanager in binnen- en buitenland voor een paar trouwe opdrachtgevers. Hoofdzakelijk is ze nu meer aan het schilderen dan ooit. Na de kunstacademie is daar ook meer zekerheid bij gekomen over hoe je dat aanpakt. Nu is het dus vooral genieten en pakt Merel het penseel op wanneer ze maar kan. Sinds 4 jaar geeft ze haar  schilderplezier en -kennis door met workshops en stelt zij haar atelier Asperen open voor cursisten en belangstellend publiek. 

Schilderijen van Merel

www.merelfeenstra.nl

Workshops bij Merel in het atelier

 www.schilderen-in-de-betuwe.nl

Merel inhuren als eventmanager

 www.interim-eventmanager.nl

Contact

Atelier

Voorstraat 89-b

4147 CB Asperen

Gelegen aan de achterzijde van Restaurant Bombero.

Parkeren gratis en voor de deur.

Mobiel/E-mail

06 - 2298 7411

Volg Merel op social media

Atelier - bezoek

Wil je vazen of schilderijen komen bekijken? Ik ben vaak in het atelier, maar niet altijd. Stuur daarom een berichtje als je langs wilt komen!

  • Facebook
  • Instagram

Service

Levertijd en verzenden

Certificaat van echtheid

Algemene voorwaarden

Retourneren

Atelier midden in het land:
25 minuten rijden onder Utrecht

bottom of page